Četverogodišnji ugovor sa Švabama
0
Vedad Ibišević prešao u Stuttgart za 5,5 miliona eura
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ti je sretno
da se Vedo nije povrijedio sad bi vrijedi makar 20 milki
Drago mi je što Vedo prelazi u jači klub.Želim mu puno zdravlja i sreće.
mislim da je Vedad, osim sto je dobar igrac, jedna dobra osoba.. i naravno da zasluzuje podrsku nas sviju. sretno ti majstore.. volim sve reprezentativce ali ti si ipak poseban
VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@lud \"Svabe\" su ustvari jedna regija u Njemackoj i Stuttgart je neka vrsta glavnog grada te regije. Kod nas se pojam \"Svabe\" koristi u malo drugacijem kontekstu ;-).
napokonnn
\"Četverogodišnji ugovor sa Švabama\" jer sam ja lud il se samo meni to čini neprihvatljivo za podnaslov
Džeko- City, Spaha- Sevilja, PjanaRoma, Vedo-Štutgart, Lula- Lazio... što nas ima mašala. Vedo majstore neka ti je sretno da ih brate zabijaš ko nekad i naš narod makar malo obraduješ .
pametno a ne po engleskoj se hebavat ko neki zna se ko je gospoda svabo normalno
\'\' bolo \'\' obali mi testis \' sretno Vedade
znači od danas navijamo i za študgart, haj biće opet zanimljivo gledati bundes ligu
zao mi seje sto nije i on preso negdje abd i on ce
Fenoemn GT ima samo tri lajka jer mu je predug komentar, a i ova tri je dobio jer je na kraju napisao velikim slovima: \"VEDO CARE SRUSI IH ;)\" POMOZIMO LJUDIMA SA VELIKIM KOMENTARIMA DA DOBIJU STO VISE LAJKOVA!!!!
imat ce priliku da napravi iskorak u karijeri,nadam se da ce je iskoristiti...hofenhajm je vec postao prosjek,a stutgart je uvijek tezio ka vrhu tabele.. Vedo sretno!!!
Šteta što ga je povreda zaustavila... Vedo je Čudo fudbalskih vještina ! ! !
dakle sad cemo navijati i za stutgart hehe