Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koji ce njima parada pedera kad im je to sve legalizovano , svakako ima vise pedera nego zdravih ljudi.treba paradu normalnih da prave.
eto ti vodis statistiku pa znas da nema vise pedera od normalnih , i ne stavljaj normalni pod znake navoda jer ispada da su pederi normalna stvar
pa kad jeste normalna stvar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto bi ikoga ova informacija zanimala????
van gaal je oduvijek bio cudan li,k tako oda ovo ne iznenadjuje
ovo nije za sportsku rubriku. mozda showbiz ili lifestyle.... ne kontam! I na kraju krajeva sebi je peder.... sad mu jos treba i publicitet davat!?
ovo je za crne hronike jarane.
Ide i Deean Backovic s jos par toplih jarana. Da malo podgriju atmosferu na paradi, a bogami treba i usnice (nove) isprobati...
hahahahahahahahahahahahahaha...
znao sam da je ovaj van gaal pedercina...dok je trenirao bayern na poluvremenu je igracima pokazivao genitalije...
I... šta je to što tebe toliko pogađa?
sve su to Paderi *** im nanu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)