Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek metne motor od peglice bit ce brzi za pola sekunde garant.
asko dobro si informisan
Ja cuo da ovaj bolt fura s kcerkom od jednog doktora koji je glavni u komisiji za za doping pa mu taj doktor neotkriva te dopinge njegove ,ali bolt je nagrabusio ako mu nogira kcerku nogirao je i svoju karijeru narode dal je to istina svasta se prica u mojoj carsiji.
Vala da hoce i onog bolta neko osinuti po usima sto bih se reklo mnogo se kurci i umislja da je neka legenda i ovi mediji napuhaju dosta toga ja vjeruje mda ce ga asaf skrsiti upamtite to.
ti si puko. Evo imam i ja ficu i kad moze ferari 250, mogu i ja sa ficom. Ferrari ce podleci pritisku :)