sport
5

Utakmica Lige prvaka večeras na OBN-u od 20:00 sati

Klix.ba
Sedmo kolo Lige prvaka na OBN-u donosi nam susret dva nogometna giganta Arsenala i Bayerna.

Gost večeri je Radmilo Mihajlović, nekada odlični centarfor Željezničara, Dinama, a zatim njemačkih klubova sa pedigreom Bayerna, Schalkea, Eintrachta iz Frankfurta, u kojima je ostavio dubok trag i postigao ukupno 60 pogodaka u jakoj Bundesligi. Večeras od 20 sati na OBN televiziji možete pratiti dugo iščekivani povratak Lige prvaka na male ekrane.

Parovi osmine finala Lige prvaka su izuzetno zanimljivi, a u programu TV OBN gledat ćemo ukupno četiri utakmice. Večeras u direktnom prijenosu gledaoci mogu pogledati duel između Arsenala i Bayerna. Bit će to repriza osmine finala iz prošle sezone kada je Bayern ukupnim rezultatom 3:3, zahvaljujući golovima u gostima prošao dalje.

"Sedam dana kasnije prenosimo duel Schalke – Real Madrid, gdje ćemo imati priliku da u dresu njemačkog tima vidimo i Seada Kolašinca, bh.reprezentativca koji je u vrlo dobroj formi u Bundesligi. Revanš susreti osmine finala igraju se tri sedmice kasnije i u našem programu moći ćete pogledati dodatne dvije utakmice. Naravno gledaoci mogu očekivati zanimljive goste i vrhunske fudbalske stručnjake", najavljuje Adis Hadžić.

OBN