Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad bi Ministarstvo za sport prepoznalo kvalitet...a ja..mene,,, pa mi i nemamo ministarstva za sport i kulturu a imamo 113 ministara...
U ovog sportaša treba ulagati, jer ima potencijala da i medalju osvoji za BiH na olimpijadi. Samo naprijed svaka čast i za tebe i za Adidas kad je prepoznao kvalitet.
atletičar, šta radi, trči, skače u dalj, troskok, s motkom, baca disk, kuglu??? klix, morate imati više informacija, postajete uski :)
do sada nisam znao ko je, zato sam i kritikovao redakciju klix-a, hvala na inf :)
Atletika kraljica sportova..Moras to malo vise pratiti :D.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)