Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzio je svabo,i mnogo vise!
jedan je svabo
on je jedno obicno smrdljivo govance
Ovo je čovjek o kome Škutori i Posrbice iz manjeg entiteta ne smiju ni jedne ružne riječi reći mada su kroz ove navijačke nerede pokušali minirati sve ono što novi savez pravi u bh fudbalu... Bravo Švabo...
IVICA OSIM JE PRIJE SVEGA ČOVJEK, I KAO ČOVJEK, ČOVJEKU JE ZASLUŽIO TU NAGRADU ,SVE OSTALO JE ...ZASLUZIO I BEZ NAGRADE .
IVICA OSIM JE PRIJE SVEGA ČOVJEK, I KAO ČOVJEK, ČOVJEKU JE ZASLUŽIO TU NAGRADU ,SVE OSTALO JE ...ZASLUZIO I BEZ NARADE .
zato sto je upisao matematiku a nikada nije zavrsio. ostao kompleks. iako je bio dobar matematicar
i osim svašta prihvata
treba mu spomenik sagradit
Pazit šta pišete ludjaci ovo čitaju i malodobna djeca i mlade majke dok ga doje !!!
potez EXTRA, svaka čast. Ali zašto PMF ??? Što nije DIF, to mi je logičnije...
malo je to.. mogli ste mu kakav ček napisati :D
on je lud on je jak on je zeljin manijak
\'oce li dobiti pocasnu diplomu po bolonji ili?
JUGOSLOVENSKA UBLEHA
paa nije ni cudo da i ovaj fudbaler dobije diplomu unsa jer nema ko je nije dobio na poklon ili lijepe oci, da je neki frajer poderao bi je i njom obrisao dupe jer toliko i vrijedi