Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi toga još više da nam nisu oteli sportski aerodrom.Ostalo nam je nažalost da se igramo sa aviončičima umjesto da da školujemo padobrance jedriličare pilote itd. Da bude još tužnije opština Stari grad oduzela nam je i prostorije sa radionicom i učionicom, Vjerovatno im lokacija odgovara za neku od kladionica. Čije je maslo dabogda mu se vratilo.
Super je! Sastali se ljudi, pokazali svoja znanja, saznanja i vjještine. Zajedljivci neka se pogledaju u ogledalo - vidjet će PAPANE!
Jesu ovo nove aviokompanije na BiH nebu :P
Lijepo je vidjeti ovakve prizore, ljude koji su se uspjeli povezati i skupiti na jednom mjestu. U isto vrijeme tuga me uhvati kad se sjetim sarajevskog Sportskog aerodroma koji je imao program modelarstva, jedriličarstva, padobranstva... aredroma na kojem sam provodila ljeta,... a danas mu je zatrt trag... Sramota za grad koji za sebe voli reći da je metropola (!?)
gledo sam ovaj malo bolji avioncic zna da kosta i do mliju maraka.