Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite isprobati nešto novo, nešto drugačije, nešto inspirativne prirode i pobjedničkog duha? Ako želite sve to, onda se nalazite na pravom mjestu! Budite odvažni i proučite našu stranicu koja je plod dugogodišnjeg rada i odricanja. Samo odvažni su pobjednici, budite pobjednici uz nas! Sve je priloženo na blogu i sve što trebate znati napisano je na blogu. Toplo se nadamo da vam je dosta više lopova i prevaranata i mainstream kladioničarskih servisa i usluga. Zato smo tu za Vas, da vas učinimo sretnim na dugoročne staze dugoročnom zaradom na potpuno novi diverzijalni način! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
je li ovo onaj predsjednik agencije za zastitu autorskih prava?
Dino kakav je nekom će biciklo odradit hah
...grebator... prije nekih godina mu radnici radili ograde i to... i nije im iznio ni flašu kisele vode...radnici odu sebi kupe da jedu vodu i burek... ...a dino izadje iz kuce i da se pokaze kao "cojk iz naroda" uzme da jede s njima burek- onaj burek sto su si onii kupili a ne on :-) pa onda izvodi...donese posteciju i klanja vani na travi pred njima dok oni rade... i tako te finte :-D i ko onda cjeni ovog covjeka je maloumnik
Licemjer
dnevnice cine cudo :)
aha aha jes jes aha aha
...sta ti dino imas ista predstavljati majke ti ...dodjes jednom u sarajevo godisnje kad te tako neko treba slikati izvana da bi se jos predstavljao domacim covjekom...idi vrati se u London, ostavi nesto za druge da mogu ostvariti a ne samo ti!
Samo se nadam da drugi neće ostvarivat nešto kako je to radio Dino a to je plagijatima. Mislim nije on jedini na ovim prostorima koji je to radio ali je jedan od onih koji su najviše pjesama ukrali. Fascinantno je koliko je samo pjesama čisti plagijat.
...on je postao multimilioner na racun plagijata...a koja ironija sad...on na čelu agencije za autorska prava..mos misliti...malo mu para...nije se rodio onaj koji moze ovom covjeku napuniti vrecu da mu je dovoljno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)