Ispovijest legendarnog boksera
0
Tyson: Bio sam retardirani psihopat
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Institucija! Kad se samo sjetim njegovih borbi. Tridesetak sekundi i vec si na podu. Bolje da te auto udarilo nego da te ona safato.
car!
hmmm ja mislim da niste bas pogodili Tysonovu težinu...160 kg a sad 100 hmmm de vi to malo provjerite...da se malo niste zabunili oko mjernih jedinica
Ovaj covjek je mogao biti najveci bokser svih vremena, steta sto je otslo kako je otislo.
sto se tice boxa najjaci i najatraktivniji privatno stoje ove njegove rijeci
hoce to moj Mike , hoce....od kokaina ponajvise
s četirima
Ovi sociopati idu iz krajnosti u krajnost.
Prepisano sa Indeksa ...
islam are come back my in life.
\"Bio sam blazirani k**vin sin. \" sta znaci blazirani ? na kom je ovo jeziku ?
e sakibe imas pogurat peteka musafati
Myke is the real US nigga
Uvijek kada se pogledam u ogledalo vidim svinju
Jes istinu prica ,vidjen vozi auto i na semaforu ceka zeleno pjesak prelazi cestu i primjeti Tysona za volanom .kake sebi e sad je prilika da mu sta ruzno kaze racuna nemoze mu nista u autu je i ceka zeleno , Tyson izlazi iz auta hvata provokatora i na´sred raskrsnice udara ga da poslije dolazi hitna i vozi toga da ga vrate u zivot.
CAMUGA