Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahah, nevjeroJatno laganje ovog napacenog naroda ..... ne znam kako klix nije stid da uzima pare od ovih kaldionica za reklamiranje, a toliko brakova, porodica propadne zbog kocke ... toliko gladne djece ide bez sendvica u skolu jer je tajo vidio da je neki Rvoje iz Gruda dobio jack pot 70 hiljada na spinovima....klixe nek te bude sram i stid jer ste gladni para po svaku cijenu
ovaj kix zaobilaziti u sirokom luku izvor je svih problema
BRAVO, ONI DA DAJU NARODU NEBI BILI NA SVAKOM COSKU, NEGO UZIMAJU OD OVI OGRANICENI UMOVA BOSANSKI.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jest kurchinu dobio. Ali ajde i da kazemo da jeste, dok je on dobio, 1000 drugih je izgubilo. A i on sam je prije dobitka pola ovog iskockao, i nakon dobitka ce jos toliko iskockat. Koja je onda poenta?
BRAVO, ONI DA DAJU NARODU NEBI BILI NA SVAKOM COSKU, NEGO UZIMAJU OD OVI OGRANICENI UMOVA BOSANSKI.
Tako je
Prikazite koliko iz Tuzle izgubi.Lazu iz premiera.Nemojte im vjerovati.Platili su medije da sire kockanje
Zato citava Tuzla sve izgubi da bi jedan dobio.
De objavite koliko narod izgubi. Samo prikaze dobitne da narod navucete da igra.Obhavite lopovi koliko izgubi igraca.
Premier lopovi objavljuju samo dobitne da bi privukli druge da ih mogu opuhati. A da objavljuju koliko igraci izgube nebi se ljudi kladili. Jos plate Klix da ih reklamira. Registrujte se na kraju. Dabogda ih bog kaznio sve u premieru
Dobio je vas covjek.
Sta igraca izgubi a objave jedan koji prodze od milion tiketa.Mogu napraviti listic kako hoce,njihov aparat,njihov program.Evo i Klix potkupili da ih reklamira.
Jeftina reklama.Na kraju registrujte se na kraju
Laz cista.Mogu napraviti listic kad tekme zavrse,sve preprave.Mogu dokazati.Nemojte igrati
Dobra reklamna navlakuša hehehe hehehe
kupio bmw, napio se ko majka i slupo totalno, na kraju je jos i duzan pare za stetu na drugom autu
cestitam tuzlaku na osvojenom dobitku
Radi propagacije nacionalizma, dopustanja genocidasa da komentarisu po klixu ili glumeci iste, radi propogacije kladionica od kojih propadaju brakovi ovim lazima, radi sirenja svega loseg po cijenu svake marke, gdje nijedan clanak ne napisete kako treba, gdje samo radite copy paste, od danas imate citatelja manje.
imam i ja druga izgubio 90000 na premieru i na pivu
igraj loto, u igri je skoro dva miliona maraka....
Vjerujemo 🤣🤣