Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Само јенда исправка, ''Србин Новак Ђоковић, најбољи свјетски тенисер...''
KNINDŽA JEBO TI JA MATER, SVE VAM ŽENE, DJEVOJKE I DJECU SILOVATI I PUSTATI IH TEK NAKON STO NEMOGU PODBACITI,A DJECU VAM PITATI MIŠMOROM SVE DOK IM STOMACI NE NABREKNU KO ZRELE ŠLJIVE, MAJKU LI VAM JEBEM SRPSKO ČETNIČKU FAŠISTIČKU I NACIONALISTIČKU, OVO JE BH. PORTAL A NE srpski ZATO MRS ODAVDJE JEBEM LI TI KRST I CRKVU I ONOG STAROG PEDOFILA PATRIJARHA SPODOBU BRADATU !!! NOŽ ŽICA JASENOVAC !!!! CACO KAZANI 1993 !!!
@Karikarinđula 098 250 980 ,Psihijatar
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
bravo SRBINEE
KNJINDZA DOKLE GOD VOLIS SVOJE A NE MRZIS TUDJE TO JE OK NACIONALIZAM A OVO DRUGO JE FASHIZAM,PAMETNI LJUDI VOLE SVOJE A NE KO JADNAN KAFIRCINA JOS SE POZIVA NA NEKI IQ I NEKU PAMET,KOJA PAMET SVAKA DRUGA TI JE PSOVKA,TO JE TVOJ VOKABULAR I IQ NESRETNICE JEDAN,VIDIS POCEO SI SE GADIT I SAMOM SEBI BALIJO,NEMAS TI ZA KOGA NAVIJAT,A DA MOZDA IMAS ZA SRPSKU SIPU,OPET SRPSKA,ZA TO TI SE BABO BORIO,PARDON-TATA,KONJU GLUPI
Da je bas taaako lako, i nije, al' eto...
Nazalost za BiH ne mozemo reci da su svi Bosanci jer imamo i Hercegovce :-(
Сачекајте неки промотивни спот прије пописа, па да покушате установити шта сте и како се зовете ;)
@Knindza, mogao bi se zvati i "Prebjegli Knindza", bilo bi preciznije. :)
U Srbiji su svi Srbijanci, pa cak i Crnogorac Nole, kao i Bosnjak Ljajic, itd
@Knindza A sto ti to "Srbijanac" smeta smradu.
@kemo_mali kemo (moj) mali morao sam te prebaciti sa lijeva na desno jer me zasvrbi lijevo jaje kad procitah tvoj komentar.
Sve mi je jasno,al da vi turci mislite da su Srbi nekad bili turci hahahahahaha 2+2=5 Ebo majku šta glupaci rade...QQ
nije bolan. srbi su nekad bili srbi, a sad su turci. vidi, kad su vas turci okupirali zaveli su zakon prve bracne noci (Ius Primus Nocti), po kojem su turci spavali sa srpkinjama prije mladozenja. i tako... u dugih 500 godina su potpuno razorili srpski dnk i zamjenili ga svojim, turskim. sa druge strane, oni srbi koji su presli na islam nisu podlijegali zakonu prava prve bracne noci, tako da je izvorni srpski genetski materijal opstao samo kod danasnjih bosnjaka. da skratim, turci koji misle da su srbi su klali srbe za koje misle da su turci. istorijski paradoks.
Svaka čast za Đokovića! A ovaj SAMO OŠTRO neka se javi na psihijatriju.
Toliko lako da sam ja pao manje gemova u mecu
Bravo Srbine!!! Uvjek si dobro došao u zapadnu Srbiju (bivša BiH)
e kemo svaka cast kad vrijedjas ljude na osnovu fizickih mana
klempavi vlah
Pa realno nema nikakve konkurencije vise na ovom smijesnom ovogodisnjem Wimbledonu, dakle ako ovo ne osvoji onda nek' kaci reket o klin.
ne pita se samo njega ....bitno je i sta gazde kladionica kazu:)
Federer bi svakako trebao razmisljati o tome:) Nadal ce uvijek (mislim, jos nekoliko godina) imati sljaku a ovi drugi nisu vrijedni paznje.