Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gladijatori a ne teniseri...Federer je gospodin za ove trkace! A Mats, nijednu prognozu nisi pogodio...a poslije \"bitke\" lako je biti general i pametovati sta i kako.
Ilijice, pa odlaziš li ti ikada odavde? Ti mora da si najvjerniji čitalac najkvalitetnijeg BiH portala, svaka čast. Ima još nade za tebe. A sad počisti taj snijeg oko štale.
MENE BI BILO STID SPOMENUTI DA SAM IZ RS ENKLAVE, ZASTO ? U SVEMU STTE NAZADNI, ZNACI U SVEMU...BOSNA IMA SVOJ SPORT I SPORTISTE...I NEMA CEGA DA SE STIDI ,A VI IZ RS ENKLAVE STA VI SLAVITE...CIJEPANJE DRVA NA PRESKAK, GANJANJE SVINJA U BLATU, VOZNJA BAGERA NIZ BRDO... CIM CUJETE RIJEC SRBIJA, SVRSITE DESET PUTA ZA REDOM....I DODJETE STENJETE OVDA I ZAVIJATE KO KAKVE PRVOKLASNE SELJACINE... OK AKO VEC SVRSAVATE NA POMEN SRBIJE, KAKVE SAD IMA VEZE BOSNA S TIM...ZNACI AKO BOSNJAK NE CESTITA I NE RASPRAVLJA KRIVO MU JEL...MA BOLI K.U.R.AC SVAKOG BOSNJAKA ZA SRBIJOM, PA VAS TO JEDE SM.R.AD.OVI POREMECENI..JEDE VAS STO NIKO NECE DA SE PREPUCAVA OKO TOGA...DA JE U PITANJU BOSNA BILO BI 600 KOMENTARA...AL POSTO NIJE NECE NIKO DA RASPRAVLJA NA NEVAZNU TEMU...OVIH 100 I NESTO KOMENTARA, 98% JE OD STRANE PACENIKA IZ RS ENKLAVE...JEDE VAS SM.RDE STO BOSNI NIJE STALO DO NICEG SRPSKOG..JEDE...HAHAHAHAHAHA HAH A JOS KAD SE VI BUDETE PREDSTAVLJALI SVIJETU U BILO KOJEM SPORTU, ONDA SE JAVITE..
Chuck Norris je pobjedio zid u tenisu pa vi gledajte..
I ja mrzim Srbe tako su me učili ,ali što ih više mrzim oni sve jači ,a mi sve slabiji , treba da ih još jače mrzimo
šta je problem ,ako oni iz Republike SRPSKE navijaju za SRPSKE sportiste , i kako to znači da nemaju svoj indetitet ,može li mi neko objasniti ja sam daleko i ne razumijem , ZAšto mi Bošnjaci nemamo ni jedan uspijeh ? Treba tražiti od INCKA da nas proglasi Trećim u Evroppi u nekom sportu , da se i mi malo radujemo
mrzim te N.O.L.E.je*bi ga ......S.R.B.I.N S.I
ma šta će on papak veze nema ....bolje igra od njega Mervana Jugić-Salkić
ubiću se...zar jedan S.R.B.I.N da je bolji od mene
Ukaza se Bog......ime mu je N.O.V.A.K Đ.O.K.O.V.I.Ć
SVAKA CAST NA KOM...SLAZEM SE... OVI IZ RS ENKLAVE NEMAJU NI JEDNOG USPJESNOG SPORTISTU PA ONDA ZAVIDNI NA SVE USPJEHE BIH PA SVRSAVAJU NA NOVICU SRBIJANSKOG TENISERA... SMIJESNO, AL STA CES TAKO JE SA NARODIMA KOJI NEMAJU IDENTITET SAMO VI IZ ENKLAVE RS DOLAZITE I SARAJTE GLUPOSTI, SVAKKAO OD NADARENO GLUPI STA DRUGO OCEKIVATI...POJEDE VAS BOSNA I NJENI USPJESI HAHAHAHA
.......evo ruka M.A.J.S.T.O.R.E bolji si...
Kapa dole..........M.A.J.S.T.O.R.E !!!!!!!!!!!!!!!
SINOC SAM SANJAO DA MI JE NOLE KARAO STARU, A JA MU NA KRAJU I POPUSIO... PRAVI SRBSKI UZITAK !!!
Kad neko nekoga mrzi uvjek ce naci neki razlog da ga ogovara!!!!! Nakon ovoga sta je Djokovic postigao ima pravo da slavi kako got on hoce niko mu nemoze zamjeriti. A vi sto mu zamjerate probaj te 6 sati da hodate i ako to uspijete onda zamislite kako je trcati i uz to lopticu precizno udarati punom snagom tako dugo. ZAVIDNI NARODE.
............V.A.N.S.E.R.I.J.S.K.I T.A.L.E.N.A.T (no comment)
Ma on je za mene izmislio tenis