Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzumhure tvoje je samo da cekas i osvojis turnir :D
Ma on svakako igra u jedan :D
@ neko tamo Samo reci da se zezas Allaha ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo pojačajte, moj stajling to može izdržati!
a dancevic je sigurno kanađanin hahahaha, zamislite samo reprezentaciju ex ju: čilić,dodig,raonić,džoković,džumhur :)
Lazaa zamisli vladu ex yu snader lagumdžija šešelj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A DAMIRU NISTA :D
Ova predaja je sigurno znak da je protivnik psihomotoričk ipao. Samo se pazi vrućine i bit ćeš u 32. Za ovu godinu dosta!
Ovo je postalo "Australian Owen"
nista novo za australijske vrucine, teniseri su igrali i na vecim temperaturama. a ovi teniseri ocito nemaju kondicije za tako nesto, a u svijetu je poznato da su temperature visoke kada igrju meceve. nadam se da ce mladi teniseri poboljsati svoju izdrzljivost i oporaviti se.
Cekaju da neko umre !! hahahah vrh naslov
U PRAVU JE GILE. JEDINA SANSA JE DA SVI TENISERI ODGULE NA TOJ VRUCIN U AUSTRALIJI MOZDA BALINCE I OSVOJI TURNIR.ILI ZAMOLI BRACU TERORISTE DA POMOGNU SA MALO(ILI MALO VISE)TNTa.
srboljube najedi se govana po ovoj australijskoj vrucini
hunger games, surviver takes it all
I mi cekamo da koji penzioner umre pa da se rastereti PIO fond :D
NisteZnali.com sve o svemu.
VALJA MI SUTRA NAVIJATI ZA DAMIRA NA OVAKOM VREMENU PA KAD SKONTAM HEBOTE KAKO MOZE Idrzati Samo da stoi a ne da igra
Ovo su jako ozbiljne stvari i nije nemoguce da neko i riikne.U mecu od recimo 5 setova pretrci se oko 6 km uz nenormalne udarce,eksplozivne promjene kretanja.U 1.kolu 8 predaja kod muskih.Desit ce se sigurno i smrt.Pogotovo je opasno za one koji uz precutnu saglasnost ITF uzimaju doping.
ko onaj film hunger games ko ostane ziv osvaja turnir :D
Novinar koji je napisao članak, nije napisao ko treba da umre, pa molim redakciju da upotpuni informaciju. Inače, ja nisam nikad čekao da neko umre. Uf, šta ja topišem
to pišem to pišem to pišem to pišem to pišem to pišem
to pišem to pišem to pišem to pišem to pišem to pišem
+KLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Ako je treniro u Mostaru onda će ovo za njega biti sasvim običan dan.