Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budaletine i ti vozaci..Umjesto da ih se desetak njih dogovore i bojkotuju ovi ih prave idiote od njih
Nisu samo vozaci u pitanju, mehanicari, cijeli popratni tim velikog cirkusa. I ljudi zive od toga sto putuju okolo i takmice se. Ovo je ucjena koja je udobna politicarima jer im se moze, i nema puno veze sa brigom o zdravlju.
Olabavite malo, to nema nikakvog smisla već duže vremena.
Jel ima neka struka da nam pojasni kakve veze ima covid pass sa zdravljem. Kakva je to opaka bolest koju moramo rjesavat spricom a na testiranje idemo na svojim nogama. A gle cuda, ipak teorije nisu zavjere, vakcina fakat ne djeluje... svi oni koji se nisu nafiksali ovim otrovom, vecina nije ni imala covid i odlicnog je imuniteta, nisu popadali cestom.
Pa otkazite dogadjaje tamo i rijesen problem. Ima Dubai...tamo moze sve sa testom.
Australija glavni svjetski zatvor tiranskog režima.