Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja konto nasmrkala se ko zvijer, a oni je nasli tablete za proljev.
...pismen svijet se dopinguje hemijom. naša balkančad religijom.
ko ima uzima heroin, ko nema alkohol i cigare
Na kakvim je tek steroidima Serena Williams.
znamo vi da se vi svi dopingujete, samo što agencija nekom predje preko toga, a nekome ne.
Ma krkaju se sportisti raznim stimulansima, i odjednom mogu postati velike zvijezde ili narkici. Sta li sve Serena uzima ne smijem ni pomisliti.
Iskreno receno, postoji sigurniji nacin informisanja tenisera od slanja e-maila.Ko jos provjerava mail danas?
Ovako je i Djokovic garant
jbo bi je opet
Preglupo, kao poslali email i sad to MORAŠ poštovati... xD niđe veze. Kad je seoski turnir bolje se najave i objasne pravila učesnicima.
Ne smiješ se ni drogirati k'o normalan čovjek da te ne proglase dopingovanim
sta se ustvari podrazumijeva pod ovim "doping" koji preparat ustvari .. ? zna li ko ???
ja uso samo da vidim slike
Zalosno je to Marija da nisi znala a i da nisi procitala e-mail .Pa kroz konverzaciju sa svojim kolegicama i kolegama mogla si saznati da je to sredtvo bilo zabranjeno od 1 janura 2016god.Imas ti drugi biznis a to su slatkisi ,pravis masu love.Bez obzira draga si mi kao osoba ali eto.
nidje veze..obicno priseravanje..i glukoza povecava atletske sposobnosti..daje instant energiju sportistima..zabranite im da jedu..to je varanje
a jooooooooj...ja konto pukla se u venu..džaba čitah sve ovo
sad neka ide u manekenke svakako je niko nije gledao kao teniserku