Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
federer trazio da se mec odigra poslije dzume...
1-0!!! SVIRAJ KRAJ SUDIJA, ŠTA ČEKAŠ???
Majmuni nastavite placat' rtv pretplatu :) .|.
Ma kingu-sine Bosanski-lavu kraljice Bossane..da si zijanio sve s nulicom respect opet
Svaka cast Majstore. Pokazao si da si majstor protiv najboljeg.
nema veze Džumy ;) bar si ga oznojio ;)
Stos je u tome sto ga nije ni oznojio
Dzumur - Ne da se usranom do potoka.
Bravo Damire svejedno kako se zavrsi, srce mi ko Fapova prikolica!
Iskustvo naravno. Ali Damire sine, svaka tebi cast pred 15 hiljada ljudi s Rogerom igrat. I ne obrukat se,.. Velik broj brake lopti, nazalost neiskoristenih. Jedina zamjerka od mene sto si brzoplet, zuris po svaki poen. Polahko, gradi ga, pa i izmedju poena sabura. Tebi svaka cast legendo.
Na desnom rukavu "hilti" hahahahahahshah
Serkik, pitaj sestru i mamu koja je razlika kad šeširdžija muslimanski im uđe, raspisao bi Do-dick referendum za otcjepljenje davno da se Srbi pitaju, nažalost vašu srpkinje se pitaju :)))
pustite ba serkika, nije malo 500 godina pročiščavanja gena, čovjek mrzi muslimane jer zna gdje su mu korijeni i ciji mu korijen sve zensko u familiji i dan danas sanja ;)
sto ba dislike serkiče?? Znaš i ti da je tako :)
pitaj sestru i mamu koja je razlika kad šeširdžija muslimanski im uđe, raspisao bi Do-dick referendum za otcjepljenje davno da se Srbi pitaju, nažalost vašu srpkinje se pitaju :)))
Dobar vam je ovaj Dzumhur. Mozda malo skuplji terner, promjena sredine i mozda dobaci do nivoa npr Troickog ili slicno. To bi za BH tenis bio bas uspjeh.
Eurosport 2, ja na logosoftu imam :)
NAPRIJED Džumhure, nepoštuj ga yebo ba švabu
serkik ne seri...haj gledaj nesto drugo i nepisi svasta bezveze.
Ajmopo vrati brejk