Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan pa igra za Hrvatsku ovdje u BiH ne cijene sportiste nego samo lopove i kriminalce kao sto su na vlasti , umjesto da se borimo za ovakve ljude mi ih tjeramo . Vidite sta se desava i sa muzicarima svi bjeze odavde samo ovi đigerasi narodnjaci ostaju jer imaju publiku maloumnu . Drzava apsurda !
Fina isplata jos da su euri umjesto kuna ;)
Stefan je uz to prošle godine osvojio i fantasy masters među 30 000 ljudi iz čitavog svijeta. Sad ima svoju stranicu tako da lajkajte i uživajte u najboljim prognozama! https://www.facebook.com/pages/Super-Rafa-Tips/1468628333419047
Puno je to kuna ....ih koliko može od njih bundi napraviti????????
Marine ponosu Herceg Bosne...MI HRVATI !!!
bravo mali :)
Ko je bio pametan to je i uradio :)
sta ce sad sa ovolikim parama?
Tako i treba, bravo
Jučer kvota 7 na 3:0 pobjedu Čilića - na 15 =105KM laganini. :)
Tole mu dojavio.
teniser bosanskohercegovackih korjena koji igra za reprezentaciju hrvatske