Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NADALA ZA MINISTRA SPORTA BiH :D
Nadal za ministra donjeg rublja BiH...
Nadala zaposlit kao doktora specijalistu za upale
Slaba utjeha za Đokovića što je osvojio najduži poen u meču..
djaba mu sve hahahhhh
Dzaba si se i ti rodila pa ti se ne rugamo.
sta cu ti ja ,nisam ja kriva sto si ljubomoran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto pljujete Novaka, najbolji sportista na ovim prostorima. Sta bi Vi Bosnjaci ili Bosanci dali da imate takvog tenisera. Hvalite se sa kosarkaskom reprezentacijom koja nije ni prosla grupu
Hebo te Novak ... nebi nista dali za njega
Slušaj me go*no jedno.. Ne bih ti ni A rekla da nisi spominjao reprezentaciju. Ne diraj momke koji su zablistali, od očaja pa do sjaja, što reče naš komentator. Sa tri pobjede ne idu dalje, a ostavili su srce na terenu. Pokazali su borbenost, BOSANSKI inat i dušu. Bez obzira na sve naš su ponos i dika!
da remiziramo: noletu najveći
Svaka cast, na igri...moj favorit bio i ostao Novak. Citala sam komentare o Dzeki, nije mi palo na pamet da dam nekom minus zato sto ga voli. Zato mi nije jasno cemu ovakvi komentari i ovoliki minusi. Zasto pobogu, pa ovo je samo sport, ne moze ni na sportskim vijestima bez sovinistickih sranja.
koji su ovo kraljevi
DZEKU ZA MINISTRA KARANJA hahaha
Nadal je i ovdje naso vremena da izliječi upalu gaća u guzici...ta nije džaba prvak ❤
Zato je i pauzirao...
guzica proždrnula gaće, eto sta će...
ipak treba provjeriti sta stalno u supak gura ovaj nadal...mora da je neka opasna droga :))))
ma udri brigu na veselje Đoka, sam mozes polako da igras četniča kola po americi sto i jeste za tebe...
NOLE KRALJU MI TI GA SVI PUŠIMO HAHAHAHAHHA
NOLETA ZA PREDSJEDNIKA BOSNE I HERCEGOVINE
Taman mu toliko dobro zelite da bude novi Mile... mada mislim da bi se snasao u toj ulozi :D... ionako je papak samo prenesi diplomatski