Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha 6 kola, dajte novinari trebate znati bar neke osnove, ko će igrati 6 kola, pa to je citav turnir, igraju se 3 kola kvalifikacija.
Prvo: ima jos jedan igrac koji se plasirao u prvo kolo, koji je cak slabije plasiran i od ovog Willisa. Radi se o Francuzu Olivettiju, koji je trenutno tek 791. na ATP-listi! I objavljen je jos jedan netacan podatak o broju kvalifikacionih kola koji je potreban za ulazak u glavni zrijeb. U kvalifikacijama se igraju 3 kola, a ne sest!
džumhur bi trebo igrat za Englesku, bio bi među top 5