Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, respect
OOOOOOOOO Bosnjacki Turci kako ste prezivjeli poraz vase matice Turske u kosarci gdje ju je Srbija razbila ko unproforac bulu.
BAL:IJE NAP:USITE SE KAR:INE
NOZ KOLAC JASENOVAC!!
KONJU!!
a vi kao osvajate, c,c,c,c,c,c,c
Nema zatucanijih barbara od Turaka i ostalih muslimanskih naroda... pogledaj samo islamski svijet... sve neka katastroficna drustva, daleko bilo. Svi bjeze od tamo glavom bez obzira!
Za sve sto nam je Turska dala vi ste kao poklon u znak zahvalnosti dobili Srebrenicu :)
kakve veze ima Republika Turska sa Republikom Bosnom i Hercegovinom? molio bih ove sVrbe da mi pojasne...pa nama je Turska samo dala kulturu i nauku, a Srbima i ostalim zatucanim narodima je pored toga dala i kulturu pranja i kupanja, naučila ih šta je sapun, kupatilo itd. Srbi, ne biste smjeli zaboraviti ko vam je stvorio i dao sve što imate. ipak 500 godina nije malo, a ? ;) Selam Alejkum braćo Srbi.
@srblje zao mi je ali trenutno muslimani vode s takvim imidzom u svijetu
Nož, žica... završite sami :)
Srbi su najgori ljudi na svijetu.....!
Plebiscitarna potpora Novaku Đokoviću od oca Srđana stiže izravno iz hrvatskoga s..t..o..l..n..o..g..a grada Mostara.
nole - novi kralj srba, hrvata i bosanaca!
Car, gledao sam protiv Monfisa kad ga zamoli da mu pokloni jedan gem i Djoka mu ga dade... A ove domace posrbice sto se vrijedjaju i lijece svoje komplekse preko tamo nekog Novaka, sta reci osim jadni ste...
... hidžretske
Sad kao u \'92 godine superiorni .Al sad na teniskom polju