Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vamos, tamos, levos. desnos, patos, sljakos a sad i travos. Nema tu analiziranja, treba prihvatiti da je Nole sad mnogo bolji.
nije mu ujak nego stric. ne može se ujak prezivati isto kao i on. dajte prevodiocu otkaz.
sve je to crna magija...svi oni imaju nekoga ko radi za njih
On njemu dodje svoj...da vam je lakse skontati..
gdje vi zivite bog vam pomogao...
u modernom svijetu sin moze uzeti prezime majke, tako da moze biti ujak, isto kao sto mu je ujak i onaj bivsi fudbaler Barcelone. DAJDŽA.....
HAHAHHAHA SARAJEVO-X NE BARATJTE IZRAZIMA KOJI SU VAM STRANI - ZA VAS POSTOJE SAMO DAJDZE, AMIDZE I SLICNI P.I.Z.D.L.U.C.I ..
YEDI G.O.V.N.A TROPRSTA SVINJO . STA TRAZIS OVDJE ?????????
Neka vise trenira pa ce ga pobijediti.
Nole jeste bolji, ali ovako su i Federera analizirali i djelovalo je :( Federer je za mene uvijek #1, Nole mi je drag. A nadal mi nije simpatičan :D