Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi ovi kHrvati bez nasih BOSANACA!!!! hahahahahaah BERNARD TOMIĆ, 18-godišnji Australac hrvatskih i bosanskih korijena napravio je u Wimbledonu rezultat karijere! Sa 6:1, 6:4, 7:5 pobijedio je petog igrača svijeta, Šveđanina Robina Söderlinga.
A kako su igrali naši Džumhur i Delić? Opsss, ja mislio izvješće sa Gluha Bukovica open!!! Pardon!
@xardas; procitaj sta je napisala Jasmina. Bosnjacka p*cka ga je rodila, dakle da nije Bosnjaka ne bi bilo ni Bernarda.
hahaah otkino sam se na zadnji komentar :) hrvati on igra za AU :P
odlican je teniser ovaj australac. mogao bi pod ZASTAVAM AUSTRALIJE da ostvari velike stvari u karijeri.
@Siroki: Bernarda nije rodila Hrvatica nego Bosnjakinja, bosanska muslimanka. A uostalom mali ne igra za HR tako da ne vidim razlog da se kurcis sa njim.
imaju li baliyyyetine kakvog tenisera?
Otac je Hrvat iz Tuzle, majka Bosnjakinja iz Brckog. Ima sestru Saru koja se takodjer bavi tenism, ako se ne varam:) Bravo Bernarde!
Mladi Australac hrvatskog porijekla, 18 godina i 255 dana Stari Bernard Tomic, Najmlađi je sudionik vimbldonskog četvrtfinala,,,xD jel mlad ili star ?? :)
hrvatskog porijekla ? a stari mu negdje iz doboja, a mati iz tuzle ako se ne varam :D nisam znao da je to u hrvatskoj :D
Svaka cast, da sam znao prije pocetka turnira mogle su se ozbiljne pare uzeti na kladionici ....
Hajde Tomicu razbi onog srbina kockaste glave, pozdrav iz stolnog grada Mostara!