Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadal ce preskociti AO jer on je resio na rolan garosu da uzme jos koju titulu.za sljaku se cuva.federer ce odigrati jos samo sledeci wimbldon.na travi je najaci.djokovic ce igrati sve i probati da sustigne ta jos 4gs koliko mu beze svis nadobudni i tamnoputi nadal.u martu novak obara rekord federera i bice igrac sa najvise vremena kao broj 1 na vecnoj listi.jos jedan argument kad se bude vagalo ko je najbolji teniser.na vrhuncima forme rozea,rafe,novaka novak bi ih iskidao
gledo sam, igro Nadal citavo vrijeme pod upalom, upale mu gace u guzu
Nije dovoljno prstic gurnuo u guzicu 😂
DA LI STVARNO POSTOJI KORONA? KAKVE SU TO VIJESTI! Videozapis> https://www.youtube.com/watch?v=-dPdUSZls9I
ZARAZENI DOKTOR! PROTIV SESTRE VIDEO> https://www.youtube.com/watch?v=Jko_fPcRcE8
SVE O KORNAVIRUS I STVARNA SITUACIJA! TRENUTNO UZIVO> https://www.youtube.com/watch?v=-GMNxZA3CwI
DA LI STVARNO POSTOJI KORONA? KAKVE SU TO VIJESTI! Videozapis> https://www.youtube.com/watch?v=-dPdUSZls9I
Nadal je pobijedio sam sebe 5:2 u tie breaku i imao je dva servisa i ne koristi ni jedan. 6:5 na svoj servisa opet ne koristi. Drugi set slicno uglavnom live beting diktira result.