Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast Federeru, zaslužio je ovo, ali i francuzasu sami krivi..prvo su jucer u dublu za*** kad su stavili da igraju Benneteau/Gasquet. Umjesto da stave Benneteau/Roger-Vasselin - ljudi su osvojili Roland Garros. I danas potpuno čudna odluka da umjesto Tsonge singl igra Gasquet. Ja mislim da Gasquet Federera nikad u zivotu nije dobio. Mogli su stavit Simona, ako baš hoće nekog bijelca (pošto očigledno i to ima neku ulogu). Simon se nosi odlično sa Federerom na zemlji.
Tata-mata bijelog sporta. Kolekcija je skoro kompletirana Fedex, idemo u Rio 2016. po zlato na OI, jedina titula koja ti još nedostaje da bi postao neprikosnoveni kralj ovog sporta. :)
OVAJ TENIS NIJE VISE INTERESANTAN KAD GOSPODIN SVE OSVOJI. JEDINO BOLJI SPORTISTA OD GOSPODINA FEDEXA JE NEPRIKOSNOVENI AIR MICHAEL JORDAN
Sjajnu karijeru je upotpunio i osvajanjem Davis Cupa, ostaje zal za poraz u finalu OI '12 u Londonu od Murray, da ima to, imao bi sve, ali eto ostaje mogucnost u Riu 2016!
Legenda bijelog sporta!
sta pricas majmune je li to opet lijekove nisi uzeo
Srbi sanjaju Rodzera, jos kad se Nadal vrati patnje ce da pocnu :D