Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudino, vrijedis ti puno vise od sve i jednog tenisera koji je osvojio RG, a bez sumnje ces i ti, biti sampion upravo na ovom terenu, pred ovom publikom. Ti vec jesi sampion, svjetski, najjaci, najbolji. Glavu gore, samo naprijed!
Jadan ti i tvoja majka koja te takvog odgojila. Ako se to moze uopste nazvati odgojem. Poenta je - jadni ste. Pozdrav
Steta pobediti Nadala, Murray-a i opet ne osvojiti Roland Garros. Nije ni Sampras uspeo da osvoji ovaj turnir, ali ipak treba cestitati Wawrinki. Momak je sjajno igrao i zasluzeno osvojio drugi Grand Slam u karijeri. Vidim da su mnogi gledali prenos na Eurosportu i da im je drago sto je Nole izgubio zbog komentatora. Ne mozete ocekivati da ce komentator biti objektivan u ovom slucaju, zato je bolje slusati komentatore poput John McEnroe.
Znam o cemu govoris, bio sam i ja prisutan vise puta kad su komentatori preterali... Otac Novaka je jednom napao novinara RTS-a jer ovaj prema njegovom vidjenju nije u prenosu dovoljno navijao za Novaka.
Hajde šta pričate, svaki komentator navija za svoje, tako i treba, pa neće valjda Avdić vikati tooooooooo Navaro, a ne za Mirzu, ne znam kome je palo napamet da komentariše nešto što je uobičajeno.
podsjeti me na Ronalda
kakav papa,kakvi mirovni sporazumi i pregovori,EU i nato,savezi i asocijacije,komentari po forumima jako dobro oslikavaju pravu sliku BiH,crno nam se pise....
čuj nikad bliži..ja bi rek o nikad dalji...unakazio ga Wawrinka!
Kolko je tepsija ovih uzeo u parizu do sada moze slasticarsku radnju otvoriti.
cuj tepsija :D
I ja bih se rasplakao na ovom suncu a publika ti ne da da ideš...
Aplauz za Noleta,legenda je...Bio je umoran nakon 2 dana igre s onim smrdljivcem.Al brate Wawrinka ga je pojeo...Svaka čast Stan,fin momak,kultura pravi Švicarac...
Upravo :) I praši onu lopticu brate ni Đole se nije mogo odbranit,a bolji je Tamos-Vamos od Nadala 10 puta trenutno...
Koliko plače,Nole je ništa u odnosu kakve suze roni komentator na "Eurosportu"!
Pozdrav iz toplog Dubaija, vozam se u skupom crvenom Ferrariju sa djevojkama na zadnjem sjedistu. Krenuo sam na veceru u Burj Khalifu, a onda cu malo na vecernje kupanje. Pozdrav iz Dubaija!
...pozz sa Havaja,veceras idem da okrecem raznjice kod vulkana... pozz...
pozz iz gruda. sutra idem u imotski u lidl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema veze nole, uzeces ti RG jos je dobrrog tenisa pred tobom... veliki si sampion nema sumnje u to
E vala I da ga ne uzme uvijek ce biti zapamcen kao jedan od najboljih tenisera danasnjice. A mi mozemo samo da mlatimo slamu nasim zlim komentarima :-).
...samo zbog komentatora: Placi brezo bijela i ja cu sa tobom otisla je Danijela nije rekla zbogooom....
RS na aparatima , cestitke noletu ali zbog shupaka od komentatora mi je drago
Meni je John McEnroe najbolji komentator za sve ove velike turnire. Covek se najbolje razume u ovaj sport.