Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@akfhć Konjino nemaš ti pojma šta govoriš, glup si na kvadrat. Pametnije ti je da se nisi javljao. Jedno ture treba dagovori ko živi u Srbiji. Koji moron majko božija.
ej ba levati nsiu oni srpski teniseri, da su srpski predstavljali bi nas, to bi znacilo da su iz republike srpske, vec su oni srbijanci, predstavnci srbije. Naucite razliku!!!!!!!!!! Svaka cast sportasi :))))))
Srbi su carevi u sportovima, eh kad bi samo ovde u Bosni mogli da se rode takvi talenti!Da bar imamo tenisera, a mi ni toga nemamo.Cestitke Srbi!Mi se moramo popraviti u sportovima, ne mozemo samo od fudbala i rukometa zivjeti, a ni u tim sportovima nismo medju najboljima u svijetu.
@FRAZ mama ti govedo... :-)
I Srbki OTPADnici su pravci sveta u sjedecoj odbojci i to je uspjeh s obzirom da su OTPADnici
svaka cast :)
Respekt! Balkan rules ;) Pozdrav i cestitke komsijama.
Sejo govedo bolesno. Sve čestitke srpskim teniserima.
Sejo Пederu! Zivela Srbija!
Cuj Srpski teniseri...Srbijanski seljaci..
bravo komsije;)zivio sport!