Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad BiH sportasa nema nigdje u tenisu a hrvatski tenisaci su uzimali cak i Wimbledon a srbijanski takodjer neke turnire, onda ostaje samo mrznja i ispravljanje pravospisa. Nepismeno i bez zareza, ali ispravljanje.
U raftingu za neplivače.
U sjedecem raftingu?
Mi smo prvaci u raftingu. valjal ova?
Možda će ih biti u 1/4 finalu kad uvedu sjedeći tenis
Hajmo vrijedat Srbiju i Srbijance kad nemamo konja za trku....i ako moze malo mrznje jer to je vise cool nego tako puno odricanja i treniranja. I jos ovo, ako ima koji lingvisticar da mi malo poravi pravopis, srednja strucna sprema ako je moguce. Ovdje vrije od njih pa nebi trebao biti problem.
Ispricavam se, kaze se BH teniseri, obrazovani neslonu. A sto su uradili, tko igra u 1/4 finala iz BiH?
Zna li tko sto su uradili Bih teniseri na Wimbledonu?
Za Novaka... Ako pobijedis, ne placaj ovom iz Doboja odmor u Istambulu. Ja te castim i saljem na Svetu Goru, da vidis malo manastir Vatoped.
Selam brate,ako osvojim turnir placam svim tvojim ljetovanje u Istanbulu
Tako je brate.Idemo dalje,sledeći je nekakav LU