Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma je*at ce ih nadal ko i ovih prethodnih 6 puta
ubiće ih rafa ko mraz paprike:)
iskenjam im se u agenciju anadolija
Promijenite sliku nadala stara je
Uh, kako je zgodna Kim u onoj crvenoj haljini!
Vho is next?
ma ^e.bo li im ja vise staru, nemoj te da ja uzmem reket pa da imamo malo promjene u finalima ping ponga na velike staze!!!!
jeb*o vas kim kardashian svaki dan u supa*k..nabjem i nju u vas!! dosadila i bogu i narodu, a ovi iz redakcije svrsa**ju na ove slike!!
rafa će se po ko zna koji put prošetati ovim turnirom
E pa vidiš sad cu ja da vam napišem kako se završiti Rim.Federer ce veceras da pomete onog Sepija ili kako se vec zove.Zatim ce gospodin Feđa da podere Djokovica a zatim ce da podere Nadala.