Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj momak je sjajan
Sinner nema ni čaša u kući koliko Đoković trofeja i nesto ga porede.
Ovo je kraj za Djovaka
Pa ne igraju egzibiciju pa da Djokovic igra na default modu, kad je grand slam u pitanju Djokovic ima brzinu vise, jednostavno prebaci u beast mode, tj igra zivotom covjek🤣.
Tesko ce djokovica pobjedit.
Dobio ga zadnja dva meca. Cuj tesko 🤣
Za klasu bolje sada odigrati i pobijedit ce Djokovica i onda finale sa Alcarazom i naravno Alcaraz uzima
Pisali su djokovicevi puleni da ce Sinner imat problema sa Rublevom, spominjali neki mec od 4-5 sati, bla bla... momak ga pomeo 3-0 za manje od tri sata.. Mislim da je za Sinnera najbolja prilika koju ce imati da Djokovica pobijedi i mislim da ce uspjeti.. Momak je trenutno mozda i najbolji teniser
Hoce🤣🤣
Ide Sinner do finala, igra tenis života.