Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bas mi je zao...aldin je tako sladak decko
A pretpostavljam kada vec takve komentare pisete da ste svi vi bolji teniseri od nasih reprezentativaca, ili barem da ste neto postigli u zivotu :S I onda kazu do politicara je, ama nije samo do njih, oni su kao i \"narod\" stoka.
al ne smijes doci hehehe
a kade će u nas u gornjoj maoči bit taj turnir? pošljaču i ja svog bika garonju.... ha ja................
Novica Đokovićeva pleše uz hulahop :D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=FL1_kyzK_XM&feature=player_embedded Novica Đokovićeva kao Marija Šarapova: http://www.youtube.com/watch?v=-1ASuPYHljg jes mi drago sto nisam srbin haahhaahah
Nema veze, uskoro će Gluha Bukovica fjučers i tu ima da ppobijedi!