Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
psujem i messija i cristiana i rooneya i nadala i sve vragove, kad likovi iz BiH nesto uspiju i zarade citavih (evo brojeci i ovaj koment) 6 komentara.. i opet u tih 6 komentara uspije se nac neki se-lja-ci-na koji sjedi pokraj peci u bijelim vunenim priglavkama jer je na palama \'ladno i pokusava da potkopa sve sto nije velika srbija.. jadi moji.. idi bolan bolan nesto j*bi, napij se s rajom, popij kafu pored stale dok drzis oko na stadu.. nesto.. kani se komentarisanja po sa-xu! Aldine i Damire, svaka vama cast! akoBogda da budete jos bolji.. dignite glavu visoko i budite ponosni na sebe, a bit cemo i mi!
Bravo momci. Fino je vidjeti da Aldin izlazi iz krize. Opet navijacu blago za Dzumhura, ne zbog \'hodoljublja\' nego zbog tog sto je mlad i nasa najveca perspetkiva. Rasisti, fasisti iz vrste geneocidnog naroda, popusite ga. Onaj zlatni decko u Rolanda garosu ne predstavlja vas, vi imate puno predstavnika u Haagu .. U Haagu je srpsko finale svake godine i to na sljaci..
To, nešto kao Brčko, to vam je krajnji domet, vas sa 24 posto. Pozdrav iz Rolland Garosa.
@ xardas Pogledaj sebe u ogledalo :)
kakvi su ovo čobani??? majko draga,ovakve face mozes vidjeti samo u bosnja..
Bravo momci sutra u 13:00 na RTRS finale :)