Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam čula da se je Mirza prošle godine odazvao i da je došao iz Njemačke avionom, a da su ga iz Saveza izradili i da mu nisu dali ni feninga za troškove iako su bili obavezni. Ako znamo da je uglavnom finansiran od kredita roditelja, onda ne treba njega osuđivati, nego lopove iz Saveza. Aldinu isto želim sve najbolje i samo naprijed. Ljubomornih je uvijek bilo i biće, mahala ne oprašta uspjeh!
Sram nek ih bude, Mirza me je totalno razočarao, neke stvari u Savezu su se promjenile, a njemu kao opet nešto smeta, za Državu i Reprezentaciju se igra srcem, a ne kalkuliše glavom, nadam se da ćeš to na vrijeme shvatiti, dok još nije kasno, a Šetkića neću puno ni komentarisati, to je jedan seljak, ma seljačina, koji je po nalogu i direktivi došao u Mostar da podrži pobjedu Moldavije. Sad ćemo vidjeti šta će selektor i Savez uraditi da se riješi ovog papka za sva vremena. Za Dzumhura, RESPECT !!! Momak je ginuo na terenu u Mostaru za svoju Državu i Reprezentaciju !!! A ti Šetkiću, "MaRŠ" IZ Davis Cup reprezentacije, SELJAČINO!!!
djaba im rezultati kad su izdali drzavu i nisu se pojavili u Mostaru da brane boje svoje drzave, mogu sad biti i prvi na svijetu boli me briga za njih