Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemate pojma, za zensko 25 je staro.. sestre williams po tom pitanju su fenomeni. one recimo uopste nemaju pripreme za bilo koji turnir i prijavljuju najmanje istih! stvarno ne znam koja je jaca od njih, ove su presmjesne oslatale. naravno ne racunam stare masine.
Definitivno je Henin bolja od obje ove gore pomenute... ma ustvari, bolja je od bilo koje danasnje igracice...
Zna se ko je najbolji na svijetu..Jelena Janković
Nije sa 22 zavrsila, nego sa 25....
Niko nije jači od Justine Henin. Cura je osvojila sa 22 godine sve što se moglo osvojiti, osvojila novca kao niko pored nje, i završila karijeru. ZAVRŠITI KARIJERU SA 22 GODINE! To treba moci. ;)