Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MARIA :) ;) Najbolja si, a i najlijepša naravno :D
Za ove koji ce gledati djecu obavezno u drugu sobu, narocito ako su muska
kakav duel dvije ljepotice obavezno gledanje kmeekk kmeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naprijed Ana, najbolje siiiiiiiiiiii :D
Puno sreće želim Mariji Šarapovi, najlijepšoj teniserki svih vremena ;)
poslije kurnjikove
Te dvije su lijepe ali Ana Ivanović je puno ljepša.
valja gledat'...
Hocel ti bit tesko? hahaha
Ma nema sta, obe su predobre u svakom pogledu
Da, s tim sto Sarapova izgleda bas kao lijepa Slavenka, a Ivanovic izgleda kao lijepa cigancica koja bas i nema slavenskih gena u sebi. Suvise tamna ljepotica da bi se moglo reci da u sebi ima slavenske gene ili bar da oni preovladavaju. Ali jeste komad, bez daljnjeg.
Inace, je li Ivanovic je bila trudna, ne znam je li rodila, medjutim na ovim slikama se vidi da joj je trudnoca bila povelika. http://static1.purepeople.com/articles/1/40/35/1/@/285229-ana-ivanovic-consolee-par-son-637x0-1.jpg http://static1.purepeople.com/articles/1/40/35/1/@/285230-il-y-a-quelques-jours-sous-l-effet-de-637x0-2.jpg http://static1.purepeople.com/articles/1/40/35/1/@/285241-l-amour-s-est-abattu-sur-ces-deux-la-637x0-2.jpg
710.000 $ ok :(
nije mi lako da znas samo... :D
OVA SRPKINJA ANA JE KO' AVION! MMMMMMMMMM :-)
Bas sam kokuz, al joj nebi uzeo marke :D
i tata bi sine
PRIKAŽI ODGOVORE (3)