Poznati influenser
55

Samopromocija ili iskreno izvinjenje? Oglasio se čovjek koji tvrdi da je pogodio Đokovića

N. K.
Trenutak kada je čovjeku ispala flašica iz torbe (Foto: Screenshot)
Trenutak kada je čovjeku ispala flašica iz torbe (Foto: Screenshot)
Mario Ferri il Falco je muškarac koji tvrdi da je upravo njegova flašica vode pala srbijanskom teniseru Novaku Đokoviću na glavu, a danas se oglasio na društvenoj mreži Instagram.
Ferri je od ranije poznat po provokacijama, a sada ističe da se izvinio Đokoviću i kazao da je ovo jednostavno bio nesretan slučaj.

"Želio sam se izviniti za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Iako mnogi misle da smo to uradili namjerno, flaša mi je samo iskliznula", poručio je Mario.

Na snimku koji se pojavio djeluje da je aluminijska flašica ispala iz torbe drugog momka pravo na glavu Novaku, ali influenser Ferri tvrdi da je on kriv.

"Nažalost, ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povrijeđen. Izvinio sam mu se također. Želio sam poručiti onima koji vrijeđaju da nisam to uradio namjerno, već slučajno", dodao je.

Uprkos svemu, mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da Ferri uopšte nije čovjek koji se pojavio na snimcima te da sličnost s pravim vinovnikom ovog incidenta koristi za samopromociju.

Inače, Đoković je danas izašao na trening, a sutra će igrati protiv Alejandra Tabila.