Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED DZUMHURE LEGENDO BOSANSKI
ja sta je frajer turnira odigro posljednja 2 mjeseca,sigurno ga po 1$ plate po turniru
Link od stream molim hvala unaprijed.
http://www.digi-hdsport.com/StreamDS/RG-Court-5.html nije losa rezolucija
sretno ZMAJU !!!!!! a zavisnici neka seru po forumima i kukaju kako nista nemaju a ti imas sve,ne znaju idioti koliko si ulozio i ulazes u sebe rada novca itd.
Zbog ovakvih izobačenih slika sto postavljate, ne mogu da ga prepoznam u ukršenici. Ubacite neku ljepšu sliku nekad.
Jbt ja ovog Džuhura imam u sjećanju sa ovakvim facama zbog klixa...
ali slika ubijaaa,nema sta.. ja mislim da Dzumi proba kuci ovakvu facu napravit,ne bi mu uspjelo... ali mu je klix nadje...hahah
reketom ga dzumi
Ja sam navijao za dzumija ali kad sam vidio koliko blatite noleta kad izgubi razmislicu
a nije tako, dosta raje znam podrzava novaka, bar 70%...iako sam ja u onih 30% kazem ti sigurno kako jeste. licno nije zbog nacionalizma, antipatican mi je 'nako...vidi se da ga u zadnje vrijeme savjetuju da nekim fazonima malo pridobije publiku ali slabo. kvalitet mu budala samo moze sporiti.
Sretnooo Dzumiiiii :)
Ko ga ceka u trecem kolu?
ceka ga mama rasirenih nogu
nurnberg-frankfurt 0:1