Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i Nadal je pa se ne hvali..
to nadal siri iz svog dupeta. cacka dupe, pa dira loptice...
Moram reći da nikad ne komentarišem,ali ovaj put ću napraviti izuzetak.Čitam komentare koji nemaju veze sa tekstom.Moj sin je bolovao mononukleozu kad je imao 8 godina.Bolest koja izgleda bezazleno,zamalo ga je koštala školske godine.Mogu misliti kako je teniserima.Izvolite raspravljajte malo o pravopisnim greškama.
za loki: nasmija me na uranku - SVAKA TI DALA !!!
Koji nepismeni degeni.... Tito dragi...... Ima li ovaj sajt redaktora, editora, nekoga ko bi procitao i ispravio napisane budalestine prije nego sto se stranica objavi?
Lycka till mannen, krya på dig! Dobar decko
jbo majku ko da ne mogu priustit razlicite qrawe pa istu udaraju
Nadal nije obolio od ove bolesti... Nadal ima problema sa koljenima jer mu brzo propadaju i stare... Federer je imao, a ima i dalje... Srecom pa on ne mora puno da trci sto nadoknjadjuje skracivanjem poena i rizikom u igri.... nadam se da ce Soderling ubrzo ozdraviti... drzi se...
Koga si ljubio Soderlinže?
eo greske al nije pravopisna:Nažalost, najviše je problema zadala Ančiću koji je nakon nekoliko godina pokušaja povratka na kraju morao odustati i objaviti kraj svoje karijer. Problema ovom bolešću imali su i Švicarac Roger Federer te hrvatski teniser Mario Ančić.
Cekamo tebe prvo :P Jel ono mononukleoza u narodu poznata kao \"bolest poljubca\"?
Hajde sad da vidimo kako ispravljate pravopisne greške.