Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Samo naprijed.
Svaka čast Damiru, ali i Ameru, Mirzi, Tomislavu, Aldinu i Ismaru.
7:6 6:1 za Damira :)
Cega se pametan stidi ,budala se hvali ! Kreteni bolje vam je ne objavljujte ovu bruku ! I to pompezan naslov\" Rekordan plasman Džumhura na ATP listi\" zemljo otvori se , koja mizerija !
Kakvi ste vi paćenici. Umjesto da svi daju podrsku ovom momku (i svima koji se trude za sebe i za ovu drzavu) vi pljujete po njemu. Pa nije ni cudo sto ovakve ljude odbacuje drzava (koja je takva kakva jeste) kada mi obicni ljudi ne mozemo ni cestitati covjeku. Ne znam da li se situacija sad popravila, ali znam da prije uopste nije imao podrsku od drzave. Momak ima odlican talenat, jos da hoce Ministarstvo kulture i sporta da ga pogura (u smislu radi na njemu), mogao bi on jos puno vise. Ugl. svaka cast momku, nadam se da ce uspjeti.
svako malo novi plasman :) svaka cast samo naprijed decko!
jel to spominjes onu livadu oko Romaniju gdje si odrasta cuvajuci ovce i koze, je.b.em li ti ma.j.ku vla.sku i kad dodje internet u selo
joj Ismara plesaca
Na sta spade ovaj sport kada nakaradna b.alincad doguraju do 200 i neke pozicije,a nisu ni za stale
Ako Silajdzicev stranacki maneken uzme ATP Challenge u Gluhoj Bukovici mogao bi uci i u \"top 200\". Krenulo ga ove sezone, pobjede u Doboju, Derventi, Brckom i Kiseljaku, fali jos samo neki turnir na nasoj teritoriji.