Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god je ikad igrao tenis zna da je fizicki najzahtjevniji sport. trcati po 6 sati za lopticom tamo vamo je nevjerovatno iscrpljujuce
Amerikanci tako rade, šta god da ti se desi kad dolaziš u bolnicu stavljaju te u kolica, zbog mjera predostrožnosti!
Zenski tenis je karina. Igraju kako ih menzus posluzi. Izgleda ovaj puta Serena i Carolina su bile izvan ciklusa
Vruce nam je, kipimo. Sutra za muska polufinala ce biti hiljadu stepeni.
Voljela bi da Carolina osvoji grand slam, pa da je sportski novinari konacno pocnu smatrati teniserkom. Dok je bila br. 1 stalno smo slusali ona je br. 1 ali nema grand slam titulu. Gospodo ako pravila WTA to omogucavaju, sta vi imate protiv toga?
MADE IN CHINA!
Sto si pengala pengala si.
Glupaca ne moze da se pomakne a hoce nazor da igra, kod prvih grceva i problema je trebala predati, a ne sebe dovesti u hebenu situaciju ovako moze shebat i karijeru a i zivot sebi
doktori i trener su je bukvalno patili cijelo vrijeme?
Da nije trudna?
Ma gotovo je ona je budna, sad je samo pitanje vremena kad ce ustati... pajseri se sortiraju.
Klasicna placi***. Drzi se za rame, a teren napusta u kolicima. Pa ne hodas na ramenima ziva bila.
I ti haman neka placipi.cka ko i ova gore :) Nije me nikad bolio stomak da ne mogu hodati, hvala na pitanju. A glup ti babo kod kuce :)