Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud nisam teniser, kako je njima samo dobro... To ti je kad ti rad zezne djetinjstvo pa ne možeš trenirati / raditi ono što zaista želiš... :(
Kako se ljudi dobro zabavljaju,dok neki ovde na sa.x nisu ni svjesni svoje nesvijesti
znao sam da je peder. Sad imate snimljeno
prvaci,visoki,lepi...svet im zavidi!...a ne zavidi im populacija kojima su ovo mozda rodjaci,,,jer ta populacija je se odrekla ovih zarad dzaka brasna! SVE JE VAMA BOSNJAMA KRIV TAJ DZAK BRASNA!
Ugrozen sam. Ja samo zelim malo paznje:)
BOLJE DA SU NESTALI... NEGO DA SU .....\"NESTALI\"...... PI.KA TI MATE.RINA LOJ.AVA.....
\"multietnićka tuzla\" omg.... fuck... lol..... NEWYORK je multietničan.. a ne vi fu.karo... ne znate ni šta to znači......
Andrea nije Tuzlanka nit ce ikad biti mi je ne volimo jer je jednom prilikom rekla da nema nikakve veze sa Tuzlom i BiH,jer se ona osjeca kao srpkinja i nek joj tako i bude,svaka cast tvom ocu sto te je tako vaspitao,ocigledno je zaboravio sta mu je tuzla dala i nejgovi prijatelji kojima je ledja okrenio nije ni rekao zbogom,tipicno za srbe kad je rat poceo,samo su nestali jedne noci!!
bratooooo n.a.p.r.c.i.m ti se maaaaajkeee
Stvarno si u pravu nisi ti Bosnjak ti si KONJINA
asa x mame vam vaše zbog brisanja komentara. A kompleski i dalje na djelu pucaju srpsko življe. najjadniji narod koji je ikad došao na planetu zemlju. samo laži, prevare, to je srpska hrana. ja nisam bošnjak da se razumijemo odmah.
upss, greška pri kuckanju, mada lijepo mi stoji ime jovica.
Jedan je Roger Federer :D ovo su sve mali sitni igraci:D
DJOKOVIC JE UZ FEDERERA I NADALA NAJBOLJI TENISER...MOZDA CE JEDNOG DANA BITI I JEDAN OD NAJBOLJIH SVIH VREMENA... SAMO TREBA PRIZNATI DA JE RUZAN KO LOPOV, NAJRUZNIJI TENISER KOJI JE IKADA IGRAO TENIS... NESTO POPUT MARTINE NAVRATILOVE...
nole je vrhunski sportista i prava raja, a vi nacisti iz sva tri konstitutivna tora se mozete napojiti kurčine.
sax , sto nekad neprenosite SOKOLAC OPEN...koji ste vi nacijonalisti..jel ovo vi zovete multi drzavom...samo prenosite vijesti iz okoline sarajeva i iz regije iz komsiluka...nikad nista o nama..
smijesni ste! sta bi sad trebao da rade, da sjede i placu sto je pola planete gladno? ma dajjj!