Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djokovic je prejak ..... nemojte molim vas fasizma kad bude neki bosnjak bolji i uspijesniji ....i za njega cu reci da je legenda ,,, do tada molim vas popustite sa svojim kompleksima
Zato sto je najbolji teniser na svijetu ove godine, eto zasto. I jos nam je komsija. Da su pisali o Nadalu, sigurno ti nebi smetalo, zar ne stoko nacionalisticka, neodgojena i neobrazovana?
Vlaski cigane nema prljavie nacije od vase idi setaj
ne vi bošnjaci mirišete...koga briga za džeku đokovića i ist bosnu....vi ni guzicu i ruke ne perete, možete u miljacki jedino
Vidim, da su ti jarani iz veoma civilizovanih krajeva, kulturno bliski Bosnjackom nacionalnom korpusu. I otkada je Palestina drzava?
Nisam nacinalista imam prijatelje iz mnogi zemalja kao sto je turska, iran ,irak i palestina ja samo srbe mrzim
Tu sam jos uvjek nebrini nisam u sarajevu konju
Vi iz Istocne Bosne mora da ste veoma talentovani ljudi, kada odredjujete i medicinsku dijagnozu putem interneta. I jos mi nacionalnost odredi, izgleda da imate monopol na Bosnjanstvo.
@ Istocna Bosna ti samo isto pises i kazes ja ostao bez teksta hahah Bolestan si srbine necu da se raspravljam o ovom ciganu nebitan je ...
Ha ha ha, tipicno, kada ostanete vi primitivci bez teksta, onda opleti neciju mamu. Ha ha ha.
Srbi najvise smrde ne peru guzicu :)
Ajde bre Nole podeli i nama sirotinji koji dinar u Srbija,sve kao dobar a stiso se ko shu.pak.
Bosnjaci sm.rde jer se ne kupaju. Radio sam njima pa vam to pricam iz iskustva. A zene u Bosni jos nose dimije koje su od najlona pa kada se to usmrdi / Boze pomozi!
Ja koliko vidim tebi nije mozak uredu , ispostujem ti ja mamu jesi cuo..
Slusaj sad PAPAK seljacki iz podrinjskih vukojebina, jedno je navijati, a drugo je postovati neciji uspjeh, ja postujem i Nadala i Federera i svakoga ostalog ko je na posten i civilizovan nacin, pazi sad ovo moze biti komplikovano za tvoj mozak i moral, SVOJIM VLASTITIM TRUDOM i SVOJIM VLASTITIM RADOM!!! nesta stvorio. Ja ga nemoram voliti, ali kao ljubitelj tenisa moram mu odati postovanje, jer ovaj momak zaista igra fenomenalno. A ti koji ga nevolis, ipak si otvorio ovaj clanak, i jos ti nije bilo dovoljno, otvorio si komentare i kucao po testaturi troseci svoju ali i drzavnu energiju u nesta sasvim beznacajno.
Ovaj cigan kad je pobjedio amera delica na australija open dizo 3 prsta sto je pobjedio jedog bosanca i sad dodju neka djeca pametovat o necemu on vako on nako netreba uopste ga spominjat, njegov uspjeh je za srbiju od koristi a ne nas... puno djece ovde ima... ebo vas u dupe sviju
E valja jahtu odrzavat.