Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NESTALO KARATA ZA CENTRALNI TEREN U GORNJOJ MAOČI..... KARTE SE PRODAJU JOŠ ZA TEREN BR.4 (IZA MEHINE ŠTALE) I ZA BR.6 (HA ZAVRŠI BORBA BIKOVA) HVALA......
Djokovic je Kara Vlah, voli ga primat u dupe
to kralju.....najaci si
i ja cu poceti da igram tenis a reket ce mi dati zlaja
Ma meni bas i nije nevazno ali haj...
@srb, ma samo g.uzi srbine, fali mi jedan veliki, neobrezani, pravoslavni. Volis obrijane?
Oj glup si !!! Bosna i Hercegovina je jedna zemlja idotu glupi. pa ako napisem bosanski to automatski povlaci da se odnosi i na hercegovinu boze!! eto mi ucimo bosanski jezik u skoli, a oni dole uce hercegovacki jer su u hercegovini..
Ma ne kontate nikako...samo cu pitati; nije li vam malo \"cudno\" da nijedan kvalitetniji srpski teniser nije iz RS-a? PS, Jasmina je porijeklom perzijsko ime, a ne srpsko...
zna li nko zasto siptari smrde..
alo bre jasminče.... mojne da te........ nag.zim.....
FAKE HRVAT!! Ode ti lipa u EU a ti u kamenjaru jos uvijek, hahahahaha Stide vas se pravi Hrvati, ruljak jadni! :-)
srbi smrde.. smrde javite se na moj privatni email!!!!
Alo primitivci, ako stvarno volite bracu iz Srbije, poklanjajte im koji teniser... od vaseg navijanja nemaju nista. (ups, zaboravila da ih nemate)
Nemoj se iskriviti od dubokog naklona. Pozdrav iz bosanaskog grada Mostara.
Ančice srpska lepotice....
Ja sam Bosanac ali opet smatram da je Novak Djokovic NAJJBOLJI TENISER !!!