Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se prepucavate, svaka tema vam udara na sovinizam... Ja sam musliman i zelim da cestitam Novaku na ovakvom uspjehu i zao mi je sto nece moci igrati jer je pokazao svoj kvalitet.
Joj kakvih sve ljudi ima danas, ne mogu da vjerujem! Inače sam fan Nadala, ali volim gledati i Federa, Djokovica, Murray-a i ostalu kompaniju, ne znam zašto svaku, ama baš svaku postavljenu vijest preokrenete na nacionalizam, mržnju i vrijeđanje? Pa ovo je samo sport, mislite da ovi sportisti razmišljaju kao vi ? Dođite sebi, obrazujte se i uživajte u sportu -.
jupiiii, konacno imam i ja sansu da osvojim neki turnir ove godine juuuppppiiiii
Pitam se da li je mentalno stanje ovih lojavih posledica preterane konzumacije bureka. Nauka bi trebala da se ovim pozabavi.
cettnik i mizzerija..................
nole sr.bine..pola bosne zvane rs , gdje mus/limani ne zive, je uz tebe ..
Da Bog Da mu i drugo koljeno otkazalo, a i srcane probleme dobio...znao da ce mu poraz uslijediti pa se prepo nadala i otkazo..tipicno c.e.t.nicki kukavicji...pustili su mu koji turnir i dosta mu je bilo...a vi posrbice zacepite, na tudjoj ste zemlji pa manje da prdite, jel jasno...da vas ne cujem , dok vas nismo protjero u srbiju...vi zivite ovdje, zato sto mi zelimo da zivite, da bi imali na koga da se s.e.r.e.m.o i to je to...kus, ni jedne...budite zahvalni sto vam sa sa-x.com ne banaju ip adrese...
je da je pas ovo uradio da bi sacuvao energiju.Glupi Nadal opet igra Barcelonu. Nadam se da je kod Noleta ista povreda kao i kod Phillipoussisa i da ce okoncat karijeru zbog nje. Bit ce srbmdljivcima zao,kad Nole pobedi plati im i racune,heheheheheh...
takticki potez. tako je nakon ozija propustio roterdam pa je povezao titule u dubaiu, indian velsu i majamiju. ovajmasters nije obavezan i ulazi medju 4 atp500 turnira u zbiru poena. tu nole vec ima 5 jakih rezultata i a(ako ne dobije neku kaznu zbog propustanja turnira) ce mu umjesto 360p za sf od prosle godine, upasti 300p od finala bazela. fed sa druge strane ima penale od 0p i bilo sta da uradi ce mu moci upasti tek nakon vimbldona kada mu istice kazna i nece se pribliziti noletu (samo tih 60p u slucaju da nole izbjegne kaznu). a sto se tice rafe.... vidjeli smo kako to izgleda: rafa vamoooos a loptica tamooos!!!
eeeee moje balje vi ste genetski odpad hujjjjjjj
Preporuka mrziteljima - počnite uzimati sedative u preventivne svrhe, jer kada Novak bude dobio titulu počasnog predsednika Republike Srpske možete se suočiti sa velikim zdravstvenim problemima, neuroza, drhtanje ruku, znojenje, sve do suicida. Najbolji lijek je da manje mrzite, ali je to kod vas nemoguće.
E ovo je Novak kojeg znamoxD
Usrao se Nadala samo tako XD
Ovaj sonjo sa slike je cetalj teski, zasto stalo o njemu pisete?!?
A legla je i nova jahtica od 5 milki eura...ako...ako....