Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je smijesno da mali sitni i bezvrijedni ljudi, za koje nikad niko nije cuo, i isto tako nikada nece ni cuti ostavljaju ovakve komentare krijuci se usput iza laznih identiteta. Svaki bi vam psihijatar ustanovio da imate visak ljubomore i da je uzrok tome nezadovoljstvo sa vlastitim zivotom i uspjehom.
Udjoh na sarajevo x i nijedan vam komentar ne prilici tekstu. Ni te bolesno lose zelje, ni taj bolesni srpski inat, gdje potencirate uvijek nacionalnu osnovu, i neko vrijedjanje -.- Sramota.
Kako nema mjesta politici u sportu kad je Nole pravi primjer tome da mjesta ima. Dizanje tri prsta nakon pobjeda, izjave poput Kosevo je Srbija i javno podrzavanje politickih stranaka je upravo mjesanje politike i sporta. Mozda bi mu bilo bolje da se kani takvih stvari i okrene se na pravi put.
SRBI S-M-R-D-E.. :-)
Nacionalisti, kompleksasi odjebite od ovog portala, evo ja sam bosnjak,musliman, sarajlija itd. ako cemo vec o tome ko je ko, ali svaka cast novaku, potpuno zasluzeno je tamo gdje jeste, nema mjesta u sportu politici !!!
Šta sta navalili na noleta , možda je čovjek previše igrao kolo pa ga uvatila leđa?
@bane (burhane) FUCK OFFF IDI KOMENTARIŠI ŠETKIĆE I ĐUMHURE PUSTI NAS SRBE ......... KOMPLEKSAŠU MUSLIMAJ,MUNSKI............ NADAM SE DA SI SHVATIO........ MADA...... HM.... :)
STUPID MUSLIMS..........
Pizda ko izda .... e moj nole ....
uh sad vidje h otpadose vam i kosarkasi sa Olimpijade u Londonu, a i vasa Otadjbona Nokia danas se jos \"malo\" smanjila. Kakav dan !!
BMK za ovim likom. Daj idite gonjajte Penelopu ona nam je zanimljivija.
Hahah Bosnje lijece komplekse a 80 % srba pise na \"bosnjackom\" portalu !!! To ce uskoro postati svima jasnu da Djokovoc nije mogao preko noci postati ovakav kakav je sada. Pratim tenis preko 30 godina i ne pamtim da se igrac nroj 1 u svijetu \"ispovredjivao\" kao Djokovic. od ledja stomaka, do sociva u ocima. U krajnjoj liniji vi srbi bi trebali biti razocarani, kad igra za pare moze da igra a kad treba za vasu \"otadjbinu\" uvijek mu neki K.... fali.
@obilic Ti ne kontaš. Nađi ovdje članak o Andreju Pejiću gdje pravi Srbin (iz Srbije a ne bosanski pravoslavci kao ti) kaže da su svi Bosanci p*zde bez obzira koje vjere. Svako iz Bosne je za njih glupi Bosanac i Mujo i Haso pa i ti što si iz Bosne ali si glup da to skontaš. Djoković je za tebe ko za mene golman Tunisa, ista vjera i ništa više zajedničko. Džeko je i tvoj i moj jer smo i ti i ja i Džeko Bosanci. To vas muči ali ne možeš odbiti tu činjenicu htjeo ili ne. Možeš crknuti ali ne možeš to promijeniti budalo
opet bosnje lijece komplekse u komentarima ispod srpske velicine :D du.vajte ga, nikad nece nijedan vas biti ni blizu njemu :D i stotinama nasih uspjesnih sportista!
Hebo vam djokovic mat.er vise, dosadi ste i Bogu i narodu sa njim, on je obicni cetn.icic koji poslije svake pobjede dize tri prsta, bas kao i kokos, mi srbi smrdimo bas kao i kokosi, zato su \"nasa\" tri prsta, kad malo razmislim ma i jesmo najgori narod na Balkanu, eto svi od nas bjeze, hrvati, bosnjaci, madjari, siptari, niko nece snama bas smo djubrad.
javna je tajna da su na ovom zgoljavom srbinu ruski naucnici u zadnje 3 godine isprobavali najnoviju doping drogu, GS220, koja radi na bazi amfetamina i ne moze se otkriti potem urina. Potpuno logicno objasnjenje jer se zna da je Djokovic igrac sasvim skromnih mogucnosti kad je nedopingovan, a uz to se zna da je notorni homoseksualac.
najjaci mi je ovaj sto kaze povuce se kad ga ne ide a covjek unistio svu konkurenciju ove godine :D sto se nije povuka kad je guio 0:2 protiv Fedexa? Ni tad ga nije islo pa opet pobijedi na kraju 3:2