Nadal konačno svrgnut
0
Đoković i službeno na vrhu ATP liste
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra srbin hebo tetku svoju ..
svaka cast za novaka,zasluzio je nema sta....
Novak je po nacionalnosti Srbin i to velikim slovima nepismeni bosnjakijanci u bosnjakistanu. Svi novinari pisu Srbin i u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj gori samo se vi pravite pametni i izmisljate toplu vodu.
http://www.jutarnji.hr/pilic-odusevljen-dokovicem/956963/
Ne javljas se Emina.,,, dobio je Rafa, al po nekoj stvari. Radujte se Sandze, vas je Srbin/Srbijanac dobio.
To Nole Srbine! legendo naša! Puno nam je srce! Volimo te! Ako ikad rodim sina, zvaće se Novak! Ponosu naš! Uz tebe smo! Igrao si fenomenalno, kao i uvijek
balavurdijo draga, naje.b.em vam se ma.m.ice
Vidimo da je i dalje bosna u srednjem veku, po komentarima. Bosno moja zakiti se cvecem :).
Pa ma.jku vam nacionalističku, i hrvatima i bošnjacima i srbima, što vam to treba. NOLE SVAKA ČAST. Plačem od sreće dok gledam klipove na B92, gledao sam cijeli meč, SVAKA ČAST MAJSTORE. Pozdrav od muslimana iz Bosne.
Sto se pravite ludi. Novak Đoković je Srbin, Srpski teniser, a Srbijanac je svaki drzavljanin Srbije može po nacionalnosti biti Mađar, Rumun, Rom, Bošnjak, mada taj Izraz Srbijanac je vještački izraz.
Srbijanac, drzavljanin Srbije..Srb-in, nacionalnost, a vjeroispovjest, pravoslavlje
Valjda Srbijanac, ne zive samo Srbi u Srbiji, nego i Romi, Zidovi...Ne moze se za njih reci srbi, nego Srbijanci..srbijanski Rom, srbijanski Zidov...
sta je on??? srbin SRBIJANAC ili ZIVOTINJA?????? odkad on pase travu???? hoceli ga srbija MUZETI??????
E pa ne kaže se Srbin, nego Srbijanac. U slučaju Đokovića, on je i Srbin i Srbijanac, ali moglo se desiti da je čovjek Hrvat ili Bošnjak iz Srbije pa tada nikako ne bi moglo stajati Srbin. Ispravno je Srbijanac jer se misli na državljanina Srbije.Đoković je srbijanski teniser i svakako je trebalo stajati Srbijanac, ali navikli smo se već na \"pismenost\" novinara (ako se uopšte radi o novinaraima) na Sa x.
veze ti nemac. odakle ti to da se kaze srbin za drzavljanina srbije. jel onda musliman koji zivi u srbiji srbin. krete-ncino jedna gluppava
Kaze se Srbin. U cemu je problem?
idemo sineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee