Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok vi naprdjujete Srbi osvojili danas prvu medalju.
Evo, nasao sam sta treba da pise pa ispravite: Falla je i prije dvije godine u Wimbledonu namučio Švicarca koji je slavio u pet setova, ali je Kolumbijac servirao za pobjedu. Fali vam ovaj dio \"prije 2 godine\" :)
Pa kakvi sve idioti rade na Klix-u moja majko.Ovo nije normalno, imali iko da kontrolise ove clanke na ovom usranom KLIX-u, dajte ljudi uozbiljite se malo.
Dobioo u 5 setova mec koji se igra u 3 seta? I kako je ovaj servirao za pobjedu kad je treci set zavrsio 6:3 za Federera. U setu sa 3 osvojena gema ne mozes servirati za pobjedu! Katastrofa.
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV! WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
\"No, Federer nije imao nimalo ugodno otvaranje Igara. Dobio je nakon tri seta, 6-3, 5-7, 6-3, Kolumbijca Alejandru Fallu. Švicarac je meč dobio u pet setova, ali je Falla servirao za pobjedu.\" Novinara i g.ov.ana!