Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke pravom sportisti,mada čovjek pobudali gledajući njegove neizvjesne mečeve.
"govor mrznje", pretpostavljam da je zakonom zabranjen ili se varam ? ukoliko jeste onda je ovaj portal zaradio dosada nekoliko dozivotnih robija ako ne i sta gore, a ako nije onda je najveci rasadnik netolerancije raspirivac nacionalne i svake druge mrznje , pljuvac po neduznim ,generator i produbljivac jaza izmedju razlicitih. ja bih se onda uskoro zahvalio na saradnji i popravio gresku. kakav crni djokovic ovde se dozvoljava psihopatima da istresaju svoje komplekse , neukusno i jadno.
Tesko da ce ovaj tvoj post uticati na svijest klixovaca tanki su oni sa tim.
Uzas kakvi komentari, pa zar vas nije nimalo stid ovolike ljubomore? Zasto to sebi radite? :(
citala sam da su Djokovicu nudili da igra pod zastavom Velike Britanije,pa me zanima da li bi ga i tada ovoliko pljuvali ?Covjek je dobra sportista,mec je bio odlican,mozetel jednom zaboravit ko je ko i uzivat u tenisu ?
ma vamos rafa
Eto i vaseg Dzumhura u finalu Semizovac Open 2013. Sam ste jad i cemer...
usmrdio si se :)
Usmrd'la ti se dajdzin'ca.
Komentarisu tri prsta a ne znaju sta to znaci.
Znamo mi dobro sta to znaci, vidjeli smo u toku rata.
To je nacionalni pozdrav, a ne nesto sto poziv na uvredu drugih.
nerazumijem ovde ljude ovde se govori o sportu a pojedinci odmah o politici i nacionalizmu----ja kao HRVAT nikad nisam cuo da je dzokovic ikad rekao nesto lose protiv druge vjere -i kad je pricao o drugim pricao je sa velikim postovanjem-taj covjek svake godine dolazi u HRVATSKU na par dana odmora----zelim ti sve najbolje
Bravo za Đokovića!
Što je igr'o, igr'o je, slijedi mu lagani poraz od Nadala!
AAAA joooojj . Ko god je igrao protiv ocog smrda, izgubio je jer je vidio facu ko gargamel i kao da ga je vlajki rodio, a ko ga je pravio, neka sam kaze. Kachavendica ,, mozda. One oci, onaj nos, onaj ples sa krivim chetnickim nogama kao da cizme nosi kad je bos. Sta se on rasplesao j,ebo ga Dodik u dupe, u dogi stajlu.
Ko li je tebe napravio.
Dovoljno je reci Srbin Novak Djokovic najbolji teniser na svetu!!!Amerika,Velika Britanija.Francuska itd itd,sve bi dali da imaju jednog ovakvog bisera...ali im se neda... Odgovorno tvrdim da se na prostoru bivse Sfrj radjaju najinteligentniji ljudi i najbolji sportisti na svetu.
cetalj uvijek ima srece,wawrinka 4 i 5 set igrao povrijedjen. idemo rafa uzeti ovo!!! SRBI DISMRR KO POLJSKA HALA...
NOLE OGLEDAJ SE, pljunut TURCIN!! :-) btw. srbi smrde..
Steta sto Wawrinka nije pobjedio borio se lavovski...ipak je presudilo to sto je Nole tu gdje jeste,prvi reket svijeta...ipak bravo Wawrinka bar si ga namucio :))