Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubitacni tandem Sunderlanda matic-ivanovic nanijeli su poraz favorizovanom Chelsea-u i tako omogucili Sunderlandu borbu za opstanak dok su Chelsea udaljili od titule, ujedno njih dvojica su i najbolje ocjenjeni igraci Sunderlanda :)
ajmo srbiiiiiiii https://www.youtube.com/watch?v=Fp8jLL5k83s
Trebao si predat Nole oborio si me za 400 maraka :((((
Trebao si pročitati da je povrjeđen! Možda ne bi onda ni igrao na njega....
Tako ti i treba kad igraš na če....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NADAL "!!!!
evo prilike za Dzubura ... il vec kako se zove onaj "talenat" ^^
Brooklyn Netsi na krilima naseg Mirze Teletovica dosli do prve pobjede u NBA Play-offs, Brooklyn Nets: Toronto Raprors 94:87 Svaka cast Mirzi.
Nije da hocu nes srat al mt ubacio 2 :/
Noleta bih samo zbog novca :))), nije mi nesto privlacan, lice mu je malo izobliceno, dali zbog napornih treninga ili zbog raznih dopinga, ali je pun ko brod :)))
Miralem Pjanic vodi Romu ka Ligi Prvaka. 25`min. Fiorentina: Roma 0:1
kmeeeeeeeeeeeeeeeee rasturi me Roger kmeeeeeeeeeeeeee sta cu sad kmeeeeeeeeeeeeeeeee reci cu da sam povrjedjen kmeeeeeeeeeeee pa ja sam smrdin moram lagati kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
KOMENTARI-KOMPLEKSI.. razniiiiiii!!!
povrijedjen, nepovrijedjen..ti si izgubio..svaka cast Federer!
Nisam znao da je povrijedjen,ali sam bio uvjeren da ce ga Federer dobiti,ocekivao sam napetiji mec,kao i uvijek zestok duel ova dva majstora,jer poznato je da Federer igra samo maksimalno na turnirima u Dubaiju,Monte CaRlu i sl. gdje je fond mmm...
hahahah ovo smrdsko djubre uvijek kad izgubi prica o povredama, hahahahaha, tipis smrdska izjava i ponasanje
balijo ima li kostiju kakvih?
a imal kakvih bubrega guslaru a
Uvijek treba imati na umu da je Nole priznao da su Srbi genocidni narod kada je 2011 izjavio "Pokazaću svetu da ima i dobrih Srba". A pošto je danas naći normalnog Srbina- skoro pa nemoguća misija, treba podržavati ljude poput Novaka koji nastoje pokazati da u stadu crnih ovaca, ima i poneka bijela.
ajmo srbiiiiiiii https://www.youtube.com/watch?v=Fp8jLL5k83s
bravo arkan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Đoković nije simulant kakvim ga neki žele prikazati. Povrede se događaju, baš kao i bolesti. On je imao tu sreću da su ga u dosadašnjem tijeku karijere povrede i bolesti zaobilazile, pitanje je šta će biti u budućnosti. Tenis je izuzetno naporan sport. Pogledajte samo Nadala koji se fiksao steroidima godinama i onda je sve to došlo na naplatu. Murray je gotov također, tako mlad a tako u qurcu.
Nadalova fizicka superiornost proizilazi iz njegovog bavljenja fudbalom prije tenisa, a ne od sterioda. Fudbaleri su mnogo bolji atleticari od tenisera i mnogih drugih sportista i ako uz takvu fizicku sposobnost izgrade tehniku tenisa obicno prave dobre rezultate. I ne moze neko biti toliko dugo na steroidima. Nadal je ok, osim povrede koljena, koja nema veze sa steroidima, on nema nekih znacajnih povreda. I mene ponekad zabole leda zbog loseg pokreta ili nabacim zulj, pa to i nije strasno osim ako ti se desi u finalu Australina Opena!
rado bi ga sjekirom bocnu medju rogove
Pa i ja bi tebi mamu rado bocno medju noge!!!
Uvijek treba imati na umu da je Nole priznao da su Srbi genocidni narod kada je 2011 izjavio "Pokazaću svetu da ima i dobrih Srba". A pošto je danas naći normalnog Srbina- skoro pa nemoguća misija, treba podržavati ljude poput Novaka koji nastoje pokazati da u stadu crnih ovaca, ima i poneka bijela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)