Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire ovog si trebao dobit, rangiran si nekih 80 mjesta ispred njega,steta!
Realno Damiru treba 5-7 kg, mozda i 10kg mase sto znaci i snage i izdrzljivosti. Premrsav je.
Realni rezultati s obizirom na ulaganja, a to je jedna velika nula !!! Sve vise osim ovoga je vise incident, a ne rezultat nekog smislenog rada.
A Damir je imao ambicija da osvoji turnir?
treba on jos pure jesti gledam live gotovo sve njegove meceve i nema meca da se ne svađa sa sudijama i da ne bogara tebi sine treba dobar psiholog i dobar trener ,nemožeš sa babom u prvih 100 nikada!!!!
Naš mentalitet. Izgubiš.....nikad nisi valjo.
samo mal manje furanja i spominjanja đokovića kako mu daje savjete
kad ja kazem da bi bilo dobro da promjenimo drzavljanstvo ko je god u mogucnosti radi svoje karijere ili uopste boljeg zivota pucate minuse, neznam kada se od patriotizma zivjelo, kad ti neko ponudi bolje uslove to i prihvati.
2014 je bila njegova najbolja godina i nece je vise nikad ponovit,tesko da ce se ikad vise pribliziti top 100,igra mu je postala ocajna,nema trenera,nema fizicke predispozicije i to je realnost..
Nedaj se Damire,svaki put je posut trnjem.Dobar si ti nama.
Kakvih ih ima svakako je dobar,ali za Tuguziju.
ma džumi je zaradio para i još po malo zarađuje,njemu pomoć države vise ne treba i da je pametan uzeti državljanstvo bilo koga ko mu ponudi
S ovim rezultatima bih se sve države otimale za njega.
Iz ove drzave je uspjeh plasirati se na neko natjecanje uopce. Sportski duh mladih se ''ubija'', ovi s vlasti nedaju para, trpaju seb' u dusek. Jedva cekam da odem.
REDAKCIJO, opet se napisali totalno pogrešan naslov. ČUUUUJJJ "Nijemac Puetz srušio Džumhurove snove na Australian Openu", da Damiru bio san da ide dalje - to bi i uradio, on je sam pustio nijemca da ga pobjedi. KAKO ?? Pa svojom lošom igrom. Damir je puno iskusniji i bolji teniser od tog nijemca, ali nije si ni malo ama baš ni malo trudio.
nemojte me pogresno shvatiti...Damir je super momak, trudi se i ostvario je veliki uspjeh samim time sto nastupa na ovakvim takmicenjima. treba imati u vidi da Damir nije rastao u skoli Nicka Bollitieri-a niti je trenirao po zapadnoevropskim treninzima......al realno gledano, on jeste talentovan ali on jednostavno fizicki nije spreman da ostvari neki veci uspijeh. Pogledajte tenisere koji su medju prvih 50-tak na ATP Rang listi. S jedne strane jesu mrsavi (naravno) ali su ipak gromade od ljudi. Puni su snage. Onaj Nadal kad pukne reketom onu loptu covjece ja se pitam kako ne pukne il lopta il reket:)
Sta ga vise forsirate na Klixu,pravite covjeku tremu!Svaki drugi dan Dzumhur,bolje stavite kursnu listu i ova igracina pada na listi ko euro..
dobar je kakvih ima..ali steta padoh na kladionici zan 676 km..ostavi reket i odmori ne smetaj..
Ma ne mogu vjerovati, a toliko ljudi se kladilo da on uzima svoj prvi Grand Slam...