Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo po malo eto ga u top 100
hahahahhahahaa nece taj ni u top 50 uci
Pa tako je četnici nek ste došli da podržite svog tenisera NO.1 U BiH Damira Dž. @Vukodlakavi hvala na podršci za Džumija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TAKO JE DŽUMI IDEMO U TOP 10 AKO BOG DA.
Samo top 10?
Aferim momčiluk i samo nek se napreduje!
BRAVO DAMIRE, ovo je vise nego dobro ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Samo naprijed Damire!
A drzave i k... kad mi slavimo sto nam je igrac 105 na rang listi :)
Dodig i Čilić gospoda za ovog Džumhura čiji navijači harmonikom brukaju Australian Open.
MISLIS NASI BOSANCI NEZNA SE KOJI JE BOLJI?! :-)))
@lucija - ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš.
Bravo za Damira ali i za Aldina,Mirzu i Tomislava ako bogda i vi cete brzo do stoje.
Covijece nekad' se pitam, sta je ovu zemlju sve snaslo i jos snalazi, a opet toliko puno talenta zbog kojeg se vijori zastava BiH na mnogim znacajnim svjetskim scenama. Pa nasi mladi sportisti ne krecu sa nule, nego sa minus (postavi brojku sam). Ma nema, Bosanci i Hercegovci su totalni Ultimate Survival narod. Zato ce Bosne i Hercegovine uvijek biti, pa kakav god svjetski poredak da je.
Tako je!
vise komentara o dodicku,turskoj i izborima nego ovdje sramota..svaka cast care samo naprijed,uz tebe je 100 miliona turaka..
Udri mali!!!
Ma Dzumi majstore,zacepi usta hejterima :)
Samo naprijed!
Svaka cast Damire, u ovoj sedmici mora da odbrani bodove sa turnira u Poznanu kako bi ostao na ovoj poziciji i iduce sedmice, u suprotnom pada na oko 120 mjesto.
Svaka cast, polako ali sigurno napredujes :))